İçeriğe geç

Izmir Efeste Müzekart Geçerli Mi

MüzeKart ile Efes ücretsiz mi?

Aynı zamanda Efes Antik Kenti de Dünya Miras Listesi’nde yer almaktadır. 2024 YILI GİRİŞ ÜCRETİ Efes Antik Kenti’ni ziyaret etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları müze kartlarıyla giriş yapabilirler.

Efes Antik Kenti giriş ücreti 2024 kaç TL?

MuseumKart ile ücretsiz. Efes Yamaç Evler’e giriş ücreti 320 TL’dir (Yamaç Evler’de Müze Kartı kabul edilmemektedir). Ephesus Experience Museum’a giriş ücreti 425 TL’dir (yabancı uyruklular için 850 TL). 13 Mayıs 2024

Göbeklitepe giriş ücreti müze kart geçerli mi?

Müzekart, listede yer alan müze ve ören yerlerinde geçerlidir.

Efes Deneyim Müzesi kaç TL?

Efes Deneyim Müzesi T.C. için bilet fiyatları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belirlenir. Türk vatandaşları için bilet fiyatı 425 TL’dir, MüzeKart geçerli değildir. Yabancı ziyaretçilerin Efes antik kentine girmek için 40 avroluk bir bilet satın almaları gerekir.

Efes’e giriş ücreti ne kadar?

1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli müze ve ören yeri giriş ücretleri şöyle: İstanbul Havalimanı Müzesi 13 avro. Efes Antik Kenti 700 TL. Pamukkale Ören Yeri 700 TL.

Müze kart ücreti 2024 ne kadar?

2024 yılında müze giriş ücreti ne kadar? )65 avro2 satır daha•1 Temmuz 2024

Meryem Ana giriş kaç TL?

Yerli ziyaretçiler: 100 TL. Yabancı ziyaretçiler: 200 TL. Müze kart geçerlidir.

Pamukkale giriş ücreti 2024 ne kadar?

Müze kartı olanlar Pamukkale traverten taşlarını tamamen ücretsiz gezebilirler. Ancak yabancı ziyaretçiler için 2024 yılında Pamukkale traverten taşlarının giriş ücreti 700 TL, Antik Havuz’un giriş ücreti ise 150 TL’dir.

Müze kartla nerelere ücretsiz girilir?

Müzakart, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tüm müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret etmenizi sağlayan karttır.

Kız Kulesi Müze Kart geçerli mi?

Durum: Açık Müze Kartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına geçerlidir. Ulaşım ücreti 75 TL’dir. NOT 1: 18 YAŞ ALTINDAKİ ÇOCUKLARIN ANNE VE BABASI OLMADAN ZİYARET ETMESİ YASAKTIR. Kız Kulesi’ni Karaköy Ziraat Bankası önündeki iskeleden ziyaret edebilirsiniz.

Müze Kart nerelerde geçerli değil?

NOT: MüzeKart, Topkapı Sarayı’ndaki Harem Dairesi, Aya İrini Anıtı, Efes Ören Yeri’ndeki Yamaçevler, Göreme Açık Hava Müzesi’ndeki Karanlık Kilise, Sedir Adası ve İstanbul Sinema Müzesi’nde geçerli değildir.

Göbeklitepe giriş ücreti ne kadar 2024?

Göbeklitepe’yi ziyaret etmek isteyenlerden belirli bir giriş ücreti alınmaktadır. Göbeklitepe’ye 2024 yılı için tam giriş ücreti 450 TL olarak belirlenmiştir. Öğrenciler ve öğretmenler ücretsiz olarak girebilirler.

Müze Kart Efes’te geçiyor mu?

Efes Harabeleri. T.C. Müze kartı vatandaşları için geçerlidir. Açık duyuru: Gişede son bilet satışı 21.30’dadır. Ziyareti tamamlayıp siteden ayrılma saati 22.00’dir.

Efese giriş kimlere ücretsiz?

Efes Antik Kenti, öğrenci kartı, öğretmen kartı, 18 yaş altı, 65 yaş üstü ve müze kartı sahiplerine ücretsizdir.

Efes gezmek kaç saat sürer?

Antik kenti gezmek için en az 3 saat ayırmanızı öneririz. Oldukça büyük bir antik kent olduğu için bu kenti doyasıya keşfetmenin en keyifli yolu yeterli zaman ayırmaktır. Antik kentte Efes Antik Tiyatrosu, Hadrian Tapınağı, Celsus Kütüphanesi, Curetes Caddesi, Aşk Evi ve Liman Caddesi’ni gezebilirsiniz.

Müze kartla nerelere ücretsiz girilir?

Müzakart, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı tüm müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret etmenizi sağlayan karttır.

Efes Antik Kenti kimlere ücretsizdir?

Efes Antik Kenti, öğrenci kartı, öğretmen kartı, 18 yaş altı, 65 yaş üstü ve müze kartı sahiplerine ücretsizdir.

Selçuk Kalesi müze kart geçerli mi?

Girişte müze bileti alınması gerekiyor. Kalenin ortasında Aydınoğulları Beyliği’nden kaldığı düşünülen tek minareli bir cami bulunuyor.

Anadolu Hisarı müze kart geçerli mi?

📍Anadolu Hisarı 💸Giriş ücreti; 100 TL (Müze kartınız yoksa)14 Temmuz 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir