İçeriğe geç

Gs Genel Kurulu Ne Zaman 2024

Galatasaray Mali Kongre ne zaman?

1 Haziran 2023 – 31 Mayıs 2024 dönemine ilişkin faaliyet ve denetim raporları, Başkan Dursun Özbek veya görevlendireceği kişinin konuşmasıyla devam edecek olan Maliye Kongresi’nde sunulacak.

Genel kurul ne zaman?

Bu hükme göre, “Olağan genel kurul, her hesap döneminin sonundan itibaren üç ay içinde toplanır.” Buna göre, hesap dönemi takvim yılı olan şirketlerde yılın ilk üç ayı içinde, özel hesap dönemine sahip olan şirketlerde ise hesap döneminin sonundan itibaren ilk üç ay içinde toplantı yapılır.

Galatasaray Divan Kurulu ne zaman?

Kulüp Tüzüğümüzün 101.5. maddesi uyarınca Divan Kurulumuzca resen alınan karar gereği; Divan Kurulumuz, 05 Eylül 2024 Perşembe günü saat 17:00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda kapalı olağanüstü toplantı yapacaktır.

Galatasaray’ın kaç üyesi var 2024?

2024 Galatasaray SK Cumhurbaşkanlığı Seçimi25 Mayıs 2024)Seçim SonuçlarıKayıtlı10.

Galatasaray kongre üyesi olmak kaç para?

Üye Bilgileri ve Üyelik Formu – GALATASARAY.ORG. 2024 yılı aidatı 1.000 TL’dir.

Galatasaray kaç kongre üyesi?

15:30: Galatasaray’ın Olağan Genel Kurulu’nda oy sayımı başladı. 15:00: Galatasaray’ın Olağan Genel Kurulu’nda 4.000.143 oy kullanıldı. Seçime 4.415 üyenin katıldığı açıklandı.

Sasa genel kurulu 2024 ne zaman?

Sasa Polyester Sanayi Anonim Şirketi’nin 2023 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mart 2024 tarihinde saat 11:02’de şirketin genel merkezi Sarıhamzalı Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı No:559 Seyhan/Adana’da gerçekleştirilecektir.

Genel kurul ne sıklıkla yapılır?

Olağan genel kurul toplantıları dernek tüzüğünde belirtilen zamanlarda yapılır. Olağan genel kurul toplantıları en az üç yılda bir yapılmalıdır. Bu üç yıllık süre, olağan genel kurul toplantıları için üst sınır olarak belirlenmiştir.

Fenerbahçe genel kurul ne zaman?

Değerli Üyemiz, Kulübümüzün Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30 Mayıs 2024 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından, ikinci toplantı tarihi olan 8-9 Haziran 2024 tarihine ertelenmiştir.

Galatasaray genel kurul 2024 ne zaman?

Dernek Tüzüğümüzün 26. maddesi gereğince, Kulübümüzün Olağan Genel Kurul Toplantısı, 05 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 10:00’da, aşağıdaki gündemle Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Anadolu Oditoryumu, Darülbedai Caddesi No:4 34367, Harbiye, Şişli, İstanbul adresinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde…

Galatasaray yetki genel kurulu ne zaman?

Galatasaray Yetkilendirme Kongresi ne zaman ve hangi kanalda yapılacak? İşte olağanüstü kongre hakkında detaylar… GALATASARAY YÖNETİM KONGRESİ NE ZAMAN? Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları için yetki talebinde bulunmak üzere 6 Temmuz Cumartesi günü olağanüstü genel kurul yapacak.

Galatasaray kaç yıldır kurulu?

Galatasaray, 1905 yılında kurulmuş olup, günümüzde varlığını sürdüren takımlar göz önüne alındığında ilk Türk futbol takımıdır.

GS’nin helal kupası var mı?

Galatasaray Müzesi’nde helal kupa bulunmuyor.

GS’nin 11 numarası kim?

Galatasaray Kadro#OyuncuPiyasa Değeri11Yunus Akgün Sağ Kanat6.50 milyon €30Yusuf Demir Sağ Kanat2.50 milyon €10Dries Mertens Defans Forvet1.80 milyon €45Victor Osimhen Santrafor75.

Galatasaray’ın eski adı nedir?

MEKTEB-İ SULTANİ Galatasaray’da spor, lise çağında öğretiliyor. Türkiye’de ilk gerçek spor aktiviteleri beden eğitimi derslerinde jimnastikçi “Mösyö Curel” tarafından eğitim programına dahil edildi. Bu atılımlar gerçekten devrim niteliğinde.

Galatasaray kongre üyeliği nasıl alınır?

Yapmanız gerekenler çok basit: TELEFONLA: 444 1905’i arayın, 5’e basın ve kısa sürede üye olun…

Galatasaray imza töreni saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray’ın yeni transferlerini taraftarlara tanıtmak için tören düzenleniyor. 30 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek tören, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta saat 19:05’te başlayacak. İmza töreni ve taraftarlara açık antrenman GS TV’den canlı yayınlanacak.

BJK Mali Kongre hangi kanalda?

Pazar günü yapılacak Yönetim ve Mali İşler Olağan Genel Kurulu BJK TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yeditepe Escort